Select Page

Les representacions tindran lloc els dies 10 i 11 d’abril al Centre Social.

Demà 10 d’abril tindrà lloc la primera de les sessions de la campanya de teatre en anglès per a l’alumnat de primària que ha organitzat la regidoria d’Educació, regida per Xelo González.

Com explica l’edil d’àrea, són dos les obres de teatre que es representaran, una destinada a 3r i 4t de Primària que porta per títol “The Wardrobe Monster” i l’altra per a l’alumnat de 5è i 6è de Primària, anomenada “Wild, Wild West”.

L’alumnat de 3r i 4t de Primària acudiran al Centre Social el matí del dimecres 10 d’abril i es duran a terme dos passades; la primera a les 9:15h, destinada als alumnes del CP Blanquinal, CP L’Olla i CP Altea la Vella, que sumen un total de 177 estudiants i un segon torn a les 11:00h amb l’alumnat de CP Les Rotes i CP Garganes, que ascendeix a 199 escolars.

Pel que fa a l’alumnat de 5è i 6è de Primària, les seues representacions tindran lloc el dijous 11 d’abril i es duran a terme també en dos torns i en el mateix horari i ordre que el dia anterior. En este cas, els estudiants que gaudiran de la representació de “Wild, Wild West” ascendeixen a 341. Segons dades facilitades per la regidoria d’Educació.

Com a responsable d’Educació, Xelo González desitja que “les representacions siguen del gust de l’alumnat i espere que serveixin perquè els xiquets, les xiquetes i els joves de Primària augmenten la fluïdesa del seu anglès acostumant una mica més l’oïda a la llengua en aprenentatge”.

Pin It on Pinterest